Podotherapie – Praktijk v. Fysiotherapie Velve-Lindenhof – Enschede

Podotherapie

Podotherapie

Podotherapie  Wender: lokatie Velve-Lindenhof 088-4547700

Wat kan een podotherapeut voor u doen?

Circa 70% van de Nederlandse bevolking krijgt te maken met voetklachten of voetgerelateerde klachten. Een podotherapeut is een paramedicus, die gespecialiseerd is in het behandelen en/of voorkomen van voetklachten. Een podotherapeut heeft een vierjarige HBO Studie Podotherapie afgerond. Al onze podotherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en opgenomen in het Kwaliteitsregister voor Paramedici.

Een podotherapeut heeft de beschikking over een breed scala aan behandelmethodes. Voor elk voetgerelateerd probleem wordt er gekeken naar een passende oplossing.

Veel voorkomende voetproblemen:

Nieuwe ontwikkelingen binnen Podotherapie Wender

In de praktijk wordt er gewerkt met de allernieuwste technologische ontwikkelingen . Zo wordt gewerkt met een computergestuurde drukmeetplaat, welke de druk onder de voeten registreert tijdens het staan en lopen. Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van een mobiele 3D voetscanner. Dit systeem stelt ons in staat een digitale 3D-scan van uw voeten te maken waardoor de inlay de perfecte pasvorm krijgt.

Verwijzing en vergoeding

Een verwijzing geschiedt altijd via een huisarts / specialist. De meeste zorgverzekeraars vergoeden een groot deel van de behandelkosten. Wij adviseren u om bij uw eigen zorgverzekeraar vooraf te informeren naar de vergoeding voor Podotherapie. Ga naar onze website www.podotherapeut.nl en klik vervolgens op de button vergoedingen/verschillende zorgverzekeraars.